03.56

Publicerat: i Porträtt
Eftersom att jag inte komma vakna i normal tid imorgon, så passar jag på att bjuda på en bild på Mikaela nu.

Min kväll har varit helt okej, om än inte riktigt som planerat. Men... vad är en kväll om den går som planerat?
För nästan exakt ett år sedan så hade jag en exakt likadan kväll. Väldigt liknande denna. När man tänker efter är det skrämmande faktiskt...
Jag fick väcka upp pappa vid tre (det är ju tyvärr så när man bor mitt ute i ingenstans med noll bussförbindelser). När vi väl kom hem, och han kommit i säng så fick jag väcka honom igen. För min katt släpade med sig en död skogsmus in när jag ropade in henne. Och den ville jag såklart inte röra. Så det var bara att väcka min stackars pappa igen.
Födelsedagsfesten bjöd på mycket trevliga outfits i form av kjolar på en kille, läderuniform på en tjej och en kinesisk morgonrocksliknande grej (eftersom jag inte har en aning om vad det heter) på en kille... Låt oss säga att födelsedagsbarnen var utsatta. Utöver det blev det en hel del drinkar. Och jag kan garantera att jag är såååå mycket bättre på att blanda drinkar än grabbarna i baren på det där stället.


Det värsta är att jag glömde ta ut linserna innan jag sprang ner och la mig under täcket. Nu måste jag springa upp igen... Suck!

Kommentarer

RSS 2.0