besvär

Publicerat: iIdag känns livet lite besvärligt. Andra antagningsbeskedet till högskolan har nämligen kommit. Efter första antagningsbeskedet valde jag att tacka ja till en kurs i stressfysiologi (på distans) på halvfart. Men även att stå kvar som femte reserv på sjuksköterskeprogrammet i Varberg.
Jag trodde inte jag skulle vilja, eller orka läsa program på högskolan nu, direkt efter gymnasiet. Men tro det eller ej så vill jag faktiskt testa på, orkar jag inte... ja, då orkar jag helt enkelt inte.

Andra antagningsbeskedet. Och jag står nu som reserv tre på sjuksköterskeprogrammet. Vilket betyder att om jag kommer in så får jag antagligen reda på detta först vid kursstart. Eller efter, kanske flera veckor in på programmet.
Nu kommer alltså mitt problem - ska jag köpa kurslitteraturen till min kurs i stressfysiologi? Om jag köper dem, och kommer in på sjuksköterskeprogrammet så ligger ju de mest här hemma och skräpar. Om jag inte köper dem och den kursen börjar... vad har jag då för material för att försöka hänga med på seminarier och liknande?


(För övrigt förstår jag inte hur många som kan vilja bli sjuksköterskor... Jag tyckte faktiskt poängen detta året för att komma in på programmet var höga. I alla fall för att vara sjuksköterskeprogrammet.)

Kommentarer

RSS 2.0