Vinter eller höst?

Publicerat: i


5Dmk2 + 50mm f/1.4

Jag har varit ledig i två dagar, rena rama lyxen! Jag har hunnit se fyra filmer, knäppa ovanstående tre bilder och springa några rejäla rundor på rean. Det har verkligen varit skönt, kan inte minnas senast jag var ledig två dagar i sträck.

Däremot undrar jag vart vintern tagit vägen? Inte mig emot, men idag gick jag omkring i linne och höstjacka och svettades. I slutet på december.

Jag tänkte utöka min kameraväska imorgon med en ny kompis från jobbet. Det är svårt att jobba bland fotoutrustning utan att själv gå och dreggla över saker och ting...

Uppdatering

Publicerat: i Vardag


Det har varit lite svårt att få ihop allting på sistone. Jag har inte rört min systemkamera på en månad. Eftersom jag jobbar i butik och jag har lång resväg till jobbet så har sista veckan varit tuff. Nästan ingen sömn och långa dagar med extraöppet. Jag har knappt kunnat ta emot samtal från familjen, för så fort jag kommit hem har jag somnat.

Jag firade julafton här i Stockholm, jobbade ett par timmar på dagen, sedan kom jag hem och åt julbord. Klockan 18 låg jag i sängen och sov. Jag hade lite sömn att ta igen så att säga... Jag ska åka hem till Halmstad i mitten på januari och hälsa på familj, släkt och vänner. Det blir kanske lite julfirande och julklappar då istället.

Jag sitter fortfarande på mitt vedervärdiga mobila internet och kommer inte få bredband och tv förrän om sex månader (det har blivit uppskjutet, skulle fått det i november). Jag kan erkänna att jag är fruktansvärt förbannad och funderar på att leta annat boende. Jag kan inte leverera bilder till kund och därmed inte driva mitt företag om jag inte har tillgång till ett bättre internet.

Jag hoppas kunna köra någon modellplåtning inom kort och bjuda på lite roligare inlägg här. Men tills dess så vet ni hur läget är.

Nya hemsidan!

Publicerat: i Vardag


Idag har jag suttit med mitt företag hela dagen. Jag har nämligen varit lite slarvig och inte uppdaterat hemsidan sedan jag flyttade till Stockholm. Men nu har jag ägnat några av mina lediga dagar på att uppdatera den. Att min pappa helt ovisst skickade ett mail igår att jag måste uppdatera hemsidan kom ganska passande med andra ord... Hemsidan hittar ni här om ni vill spana in den.

Dessutom har jag haft mitt företag i över ett år nu! Det är galet vad fort tiden går.

Psst! Just nu bjuder jag på 10 % på en porträttfotografering eller fotokurs. Erbjudandet gäller både i Stockholm och Halmstad.

DMRetro

Publicerat: i Porträtt


5Dmk2 + Canon 24-70mm f/2.8L + Canon 50mm f/1.4

Bättre sent än aldrig, men här kommer tre bilder som jag tog åt Dennis Maglic till hans webbutik - DM retro!
Framför kameran hade vi Andreas, Nicky, Sarah och Dennis själv.

Behind the scenes-bilder har ni fått se tidigare - här.

Working

Publicerat: i Vardag


5Dmk2 + Canon 24-70mm f/2.8L

Nästan precis hemkommen från jobbet. Just nu känns det som att allt jag gör är äta, sova och jobba. I november var jag ledig totalt tre dagar. Två av de spenderades på arbetsintervjuer (som ni kanske förstår gick båda ganska bra) och den tredje spenderades på Fotomässan. I december jobbar jag nästan uteslutande på Media Markt i Barkarby. Jag trivs så enormt bra, vill verkligen inte sluta efter jul!

Men i helgen ska jag slänga upp lite bilder från mitt senaste jobb i alla fall.

Ps. TACK för alla grattis-kommentarer här, på twitter, på Facebook och på instagram! Ni är underbara!

RSS 2.0