Uppdatering

Publicerat: i Vardag


Det har varit lite svårt att få ihop allting på sistone. Jag har inte rört min systemkamera på en månad. Eftersom jag jobbar i butik och jag har lång resväg till jobbet så har sista veckan varit tuff. Nästan ingen sömn och långa dagar med extraöppet. Jag har knappt kunnat ta emot samtal från familjen, för så fort jag kommit hem har jag somnat.

Jag firade julafton här i Stockholm, jobbade ett par timmar på dagen, sedan kom jag hem och åt julbord. Klockan 18 låg jag i sängen och sov. Jag hade lite sömn att ta igen så att säga... Jag ska åka hem till Halmstad i mitten på januari och hälsa på familj, släkt och vänner. Det blir kanske lite julfirande och julklappar då istället.

Jag sitter fortfarande på mitt vedervärdiga mobila internet och kommer inte få bredband och tv förrän om sex månader (det har blivit uppskjutet, skulle fått det i november). Jag kan erkänna att jag är fruktansvärt förbannad och funderar på att leta annat boende. Jag kan inte leverera bilder till kund och därmed inte driva mitt företag om jag inte har tillgång till ett bättre internet.

Jag hoppas kunna köra någon modellplåtning inom kort och bjuda på lite roligare inlägg här. Men tills dess så vet ni hur läget är.

Kommentarer

RSS 2.0