Spådom

Publicerat: i Vardag


Foto: Anders Rosenqvist

Jag har länge velat gå till en spådam, men aldrig riktigt tagit tag i det. Men jag bokade en tid för ett tag sedan och idag var det dags. Något nervös, men väldigt nyfiken gick jag alltså och spådde mig. Jag vill börja med att säga att jag inte på något vis tror att framtiden är ristad i sten - det blir vad vi gör den till.

I vilket fall som så fick jag reda på en hel del. Spådamen sa att jag är målinriktad, kreativ, en lyssnare och går min egen väg och lyssnar på min magkänsla och inte andra människor. Hon sa också att jag var en ledartyp som skulle passa som psykolog eller egen företagare (hon visste ingenting om mig innan jag gick dit).
Tydligen så ska jag ut och resa mycket, en resa om cirka tre månader som kommer väldigt olämpligt men som blir ganska bra.

Det var många frågetecken, en del som jag inte riktigt kan placera eller förstå, men något hon verkligen lyckades med var att förklara min familj. Läskigt hur nära verkligheten hon lyckades förklara dem.

Jag kommer att behålla resten som sades för mig själv. Mycket handlade i alla fall om mitt företag, resor, pengar och kärleken. Jag fick allt inspelat på en CD-skiva också, så det ska bli kul att gå tillbaks om några år och se hur nära verkligheten allting hamnade.

Kommentarer

RSS 2.0