Nyinflyttad i Stockholm!

Publicerat: i Vardag


Canon 5D mkII + Canon 50mm f/1.4 + Canon 24-70mm f/2.8L


Igår flyttade jag från Halmstad till Stockholm, 50 mil enkel resa.
Varför vet jag egentligen inte. Jag ska inte plugga här, jag har ingen pojkvän som bor här som jag vill komma närmre, jag har inget fantastiskt jobb här som jag ville flytta upp för. Jag ville helt enkelt bara testa något annat än Halmstad, och nu sitter jag här i Stockholm och på måndag börjar jag på mitt nya jobb. Det känns spännande!

I vilket fall som så har det varit två väldigt långa dagar med IKEA-besök, spring i andra butiker, massa ICA-besök (glömde hälften varenda gång, ska börja skriva inköpslista!), inskrivning på vårdcentralen här och självklart hade jag en hel del att packa upp. Men jag har trots det hunnit komma väldigt bra i ordning här. Jag trivs redan!

Idag efter lunch åkte mina föräldrar hem. Sedan dess har jag bara hunnit smida massa planer med Michaela och även tagit en kort promenad runt området med kameran i regnet.

Ps. Jag vet inte riktigt hur bloggandet kommer bli framöver, jag har inget fungerande internet förrän i slutet på november. Just nu sitter jag på mobilt bredband och det är det segaste jag någonsin varit med om!


Kommentarer

RSS 2.0