Goodiebags

Publicerat: i Vardag
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L

Jag har kommit hem till Stockholm igen efter en fantastisk helg i Falun och ett otroligt lyckat bloggevent av Anna och Linn. Jag och Michaela fick skjuts till Stockholm av fina Ida och hennes pojkvän. Och tur var nog det, hade aldrig klarat av att släpa med mig alla goodiebags hem - tre välfyllda sådana!

Det kommer dyka upp bilder från kvällen senare, jag och Michaela var nog dem enda på hela eventet som valde att lämna kamerorna hemma. Och då är vi fotobloggare. Men det var ganska skönt också. Och bilder lär det ju ändå finnas gott om!

Jag vill också tacka alla sponsorer som fyllt de enorma goodiebagsen: functiondrinks.com, vitaminwell.se, weleda.se, ilusweden.com, beautyzone.se, lyko.se, tendenz.se, americandy.se, dermalogica.se, gillettenow.se, stockholmsgruppenscosmetics.com, waterclouds.com, moyanacorigan.se, dermoshop.se, funktionste.se, ziperall.se, sheercover.se, maybelline.com, mineminerals.se, depend.se, eyeslipsface.se, apoteket.se, tamponsforfree.se, vivaladiva.se, nyaks.se, shop.hoofstore.se, bodystore.com, yankeecandle.se, aromashopen.se, rapsodine.se, sthlmcompany.com, unikharvard.se, denta.se, brallis.se, paulaschoice-eu.com, byccs.se, gunry.se, katsumi.se, intrigante.se, grongava.se och iamias.se!

Om ni ser någon produkt ni vill ha en recension på så får ni hojta till!

Hoppvänlig hotellsäng

Publicerat: i Vardag


5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L

Jag var såklart tvungen att testa om Michaelas sida av hotellsängen var hoppvänlig innan hon dyker upp här i eftermiddag. Den var helt okej.

Falun

Publicerat: i Vardag


5Dmk2 + 50mm f/1.4

Jag befinner mig i Falun över helgen, vilket hittills verkar vara en mysig liten stad! Det enda jag kan klaga på är nog vädret, jag gömmer mig just nu inne på hotellrummet för det regnar utanför. Som tur är hann jag springa omkring lite i Falun tidigare idag när solen var framme.

Jag är här tills på söndagkväll, imorgon är det nämligen bloggfest.

Street

Publicerat: i
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L

Ett av de bästa sätten att spendera tid en söndag måste vara att bara promenera omkring med kameran. Detta är från en söndag i mitten på april.

Best friend

Publicerat: i Vardag
5Dmk2 + 50mm f/1.4

Jag börjar återhämta mig från en fantastisk helg här i storstan med min bästa vän som jag inte träffat på ett halvår. Vi hade mycket att ta igen! Vi spenderade dagarna med massor av fikor, utekvällar, promenader runt Stockholm, restaurangbesök, releasefest och sena kvällar. Det har varit så bra som det bara kan bli, om man bortser från att våren inte riktigt kommit än. I mitt huvud satt vi på en uteservering med solbrillorna på när vi bokade in denna helgen för några månader sedan.

Nu håller jag på att ladda om för kommande helg istället! Det blir en helg i Falun. Lördagen ska spenderas på bloggfest, men jag tänkte spendera hela helgen i Falun. Så om ni har några tips på caféer, grymma platser man inte får missa att plåta eller shopping i Falun så får ni gärna dela med er.

Extramormor

Publicerat: i Porträtt


5Dmk2 + 50mm f/1.4

Detta är nog världens bästa extramormor. Hon har funnits i mitt liv alla mina år som min granne, men snarare betett sig som min mormor. Det var hon som hängde julstrumpan full med godis på vår trapp, hon som kom med ljuset som räknade ner dagarna till julafton, det var hon som var vår jultomte, det var hon som spenderade varje födelsedag med mig, det är hon som ringer mig varje vecka bara för att höra min röst och att allting är okej. Jag är så tacksam att ha en så fin människa i mitt liv som gett, och fortfarande ger mig så många betydelsefulla minnen.

Chokladdoppade jordgubbar

Publicerat: i Vardag
5Dmk2 + 50mm f/1.4

Igår kom min bästa tjejkompis hit från Halmstad. Vi har inte setts på över sex månader, helt sjukt! Det firades i alla fall med champagne och chokladdoppade jordgubbar. Bättre start på helgen får man leta efter.

What's on your mind?

Publicerat: i Porträtt


5Dmk2 + 50mm f/1.4

What's on your mind?

Pappa

Publicerat: i Porträtt


5Dmk2 + 50mm f/1.4

Pratade precis med pappa i telefon, medan vi har fått snö här i Stockholm idag så har pappa legat ute i solen. Om jag någon gång saknat södra Sverige så är det väl nu. Jag gick i alla fall igenom bilderna från när familjen var här på besök för två veckor sedan och lyckades finna ett par favoriter. Varför är det alltid så? När man kollar igenom bilderna ett par dagar, veckor, månader senare så ser man dem alltid med helt nya ögon.

I vilket fall som så har min pappa börjat fotografera, han är helt galen i Panasonic Lumix G2 som han använder. Fast det blir mestadels vardagsbilder. Jag har alltid sagt att fotointresset inte ligger i släkten. Men det kanske det gör? Pappa har ju helt klart tagit efter mig!

Kärlekste

Publicerat: i Vardag


Canon 5Dmk2 + 100mm f/2.8L

På Coop där jag bor kan man köpa löst te och kaffe. Jag hittade detta kärlekste som jag inte kunde motstå. Finns inget bättre än att sitta med en varm kopp te uppkrupen i soffan efter en lång dag på jobbet. Eller att stå ute i kylan och vänta på bussen och ha en objektivmugg med varmt te, eller varm choklad. Vardagslyx.

På en bakgård

Publicerat: i Porträtt

 5Dmk2 + 50mmf/1.4
MUA: Madelene Karlson, Modell: Maria F. ZAP Models, Location: En bakgård i centrala Stockholm

När vi knäppte dessa bilder smet vi in på någon bakgård i centrala Stockholm. Det var inte helt populärt bland de som bodde där, vi fick ett gäng sura miner och ett par muttrande människor som gick förbi. Jag tycker däremot att tre oskyldiga tjejer som står ute i kylan och plåtar inte är hela världen att ha på sin bakgård. Så länge man inte förstör någonting.

Påskblommorna har gett upp

Publicerat: i Vardag


5Dmk2 + 100mm f/2.8L

Då var påsken över. Och även mina blommor. Någon som har tips på blommor som klarar lite mer? De får sällan vatten, två gånger i månaden på sin höjd kanske, jag är ganska dålig på att komma ihåg att ge dem vatten. Dessutom står de precis i fönstret som jag jämt har öppet under natten. Jag har redan haft orkidéer och plastblommor känns lite väl trist.

Jag har i alla fall min sköna jobbvecka nu, jobbar endast tre dagar den här veckan. Så idag är jag ledig! Jag ska försöka utnyttja dagen till max, har en del samtal och mail jag måste ta tag i.

Amanda

Publicerat: i Porträtt
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L
MUA: Madelene Karlson, Modell: Amanda Astor, Location: Dramaten, Stockholm

Jag kom på att jag inte visat upp dessa bilder från plåtningen med Amanda ännu.

Jag har precis dragit upp persiennerna efter att ha spenderat hela söndagsmorgonen under täcket med datorn i famnen. Jag tänkte fortsätta min söndag med att glo på en film. Tänkte inviga min cykel som mina föräldrar kom med förra helgen idag också, det ekar nämligen tomt i kylskåpet...
RSS 2.0