2012

Publicerat: i
 
JANUARI
Jag började det nya året med att fotografera mest hela tiden. Jag var ute en sväng på Ekerö och fotograferade tillsammans med Teten. Jag hade också en plåtning tillsammans med Feyona. Michaela var uppe en sväng och vi åkte runt hela Stockholm i hopp om att hitta roliga fotoobjekt i kylan. Jag var även hemma i Halmstad för första gången sedan jag flyttade därifrån (flyttade tre månader tidigare, i oktober 2011). Jag åkte direkt till havet och njöt av utsikten.
 

FEBRUARI
Jag köpte min blixt och började plåta lite självporträtt, men hade också med den ut på plåtningar on location. Plåtade en del gatufoto på t-centralen, men hade också en modellplåtning med Amanda.


MARS
Det var en månad full av besök minst sagt... Jag började mars med att plåta duktiga Maria. Michaela var på besök igen, vi blev plåtade av Gordon och åt årets första glass i solen. Vi åt även på Vapiano vilket numera är standard när Michaela är här. Även min gymnasievän Johanna var på besök en helg, vi passade på att bruncha på Djurgården. I slutet på månaden kom mina föräldrar samt extramormor upp för att fira mammas födelsedag här. Det var även i mars jag var på Canons visning av deras nya 5D mark III. Vid en återblick var kanske detta en av 2012's bästa månader. Mycket trevligt sällskap och minns hur mycket jag uppskattade de små solstrålar som började dyka upp!


APRIL
Jag plåtade fortfarande en del gatufoto då och då. Även denna månad fick jag besök från de södra delarna av landet av min barndomsvän Marica. Vi drack mousserande vin och åt chokladdoppade jordgubbar. Jag var även en helg i Falun. Efter ett dygn kom även Michaela dit (då hade jag redan passat på att testhoppa hennes sida av sängen på hotellet). Vi gick på en bloggträff och det var även där vi träffade fina Ida och Emelie. Med oss hem fick vi tre gigantiska goodiebags!


MAJ
Min vän Mikaela var uppe i Stockholm över en dag så vi passade på att ta en fika och catcha upp. Jag hängde i parker och plåtade headshots hemma. Jag fick även till några snygga bilder på Alicia utomhus. I maj upplevde jag dessutom mitt första år i Kungsträdgården när träden slagit ut. Fantastiskt fint!


JUNI
Jag hängde i Rosendals trädgårdar på Djurgården tillsammans med Tove. Vi låg i gräset och njöt av solen, plåtade och sprang i labyrinten. Jag roadtrippade med min bästa killkompis hem till Halmstad för att träffa hela tjejgänget som var samlat. Ett kärt återseende, och vi har inte heller setts hela gänget igen sedan dess. Jag passade även på att sniffa katt när jag väl var hemma. Jag hade även en riktigt dålig bloggmånad, totalt skrev jag bara åtta inlägg.


JULI
Michaela var här, och vi hade fullt upp med att planera årets fototräff. I slutet på månaden började också produkterna för fototräffens goodiebag dyka upp! Jag hade en plåtning med Carolina och även en plåtning i Malmö med modebloggaren Lisa. Det var i juli jag hade min semester, var hemma hos familjen en sväng igen och vi cyklade tillsammans med Ven som är lite utav en tradition. Jag hade även världens bästa roadtripp på Öland med Michaela.


AUGUSTI
Månaden bestod nästan bara av jobb och planering inför fototräffen. Nu började produkter verkligen skickas och mitt rum började likna ett lager. Jag plåtade en snabb överblicksbild under en fika med Teten på årets Pride-parad. Jag var även hemma en snabb helg i Halmstad och plåtade årets enda bröllop. Jag sa också upp mig från jobbet på Media Markt. I slutet på månaden kom Michaela upp då vi skulle ordna med det sista inför fototräffen. Vi var i Hagaparken och gjorde en check, packade goodiebags och satt uppe sena kvällar med det sista planerandet.

 
SEPTEMBER
I september gick jag ut med att jag fått ett nytt jobb på Scandinavian Photo till er och började där måndagen efter jag haft min sista vecka på Media Markt. Vi hade också årets fototräff! Tyvärr regnade det men det var ändå väldigt många som dök upp. Vi lastade in två bilar med goodiebags och produkter till tävlingar... Det bästa den helgen var nog att bo på Scandic hotell, sköna sängar och hotellfrukost. Vi förtjänade det! Min bror var även uppe en sväng i Stockholm. Vi satt på årets sista uteservering och sprang runt och shoppade på Söder.
 

OKTOBER
Jag hade två plåtningar tillsammans med ett grymt team! Ni har fortfarande inte fått se resultatet från en av de plåtningarna... Jag var även med i ELOGE Magazine. Jag jobbade på Underbara Barn-mässan för nya jobbet och började äntligen komma in i nya systemet och lära känna arbetskamraterna. Jag och Tam Thi var i Rosendals trädgårdar och plåtade och frös halvt ihjäl.


NOVEMBER
Jag tog självporträtt innan det blev alldeles för kallt ute. Jag var även hemma i Halmstad en sväng. Bjöd över mig själv på middag hos min bror som gick upp 2,7 kg på den middagen. Jag var även ett dygn i Göteborg och träffade två av mina bästa vänner där. Jag jobbade på Fotomässan i Stockholm och sist, men inte minst så fyllde jag år. Jag och Michaela firade min födelsedag på Grill.

 
DECEMBER
Snön kom tidigt och för att stanna. Det var första gången jag faktiskt njutit av snön, istället för att bara bli slask så fick snön ligga och lyste upp istället. Jag var på julmarknad med Tove. Jag och Michaela avslöjade att vi tänkte vidareutveckla Fototräff (men till vad vet ni inte än). Jag åkte hem och firade jul med familjen. Jag fick även klippa av mig allt mitt hår nästan då det var så slitet. Och slutligen, så flyttade jag också. Bara över en vägg, men så mycket större!
 

Kommentarer

RSS 2.0