Fototräff efter mässan

Publicerat: i Vardag
 
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L
 
I lördags höll jag och Michaela i en liten fototräff efter Fotomässan. Vi hamnade först på ett fullt och varmt Café 60 för att sedan bege oss ut på en fotopromenad utan någon destination. Det knäpptes ett par bilder åtminstone i mörkret, mestadels på en bubbelgumsblåsande Emma.
 
Det kommer definitivt att bli mer sånt här i framtiden med Fototräff, se till att gilla oss på Facebook för att inte missa något.
 

Backpacker

Publicerat: i Porträtt
 
5Dmk2 + 50mm f/1.4
Location: Djurgården
 
Idag när snön lagt sig till ro på våra gator här i Stockholm så tänkte jag visa upp ett gäng höstigare bilder från en plåtning med Tam Thi.
 
Jag vill även passa på att tacka för alla grattiskommentarer på min födelsedag! Tack!

21

Publicerat: i Vardag
 
Foto: Michaela Dahlström
 
Idag fyller jag 21!
 

En helg på mässa

Publicerat: i Vardag
 
Foto: Michaela Dahlström
 
Då var det måndag igen. Det har varit en fartfylld helg. I fredags och lördags stod jag i Scandinavian Photo's monter på Fotomässan, där det var fullt tryck hela tiden. Michaela och company var förbi ett par gånger och försökte hälsa, men jag såg bara henne en gång. Jag såg inte ens när hon tog bilden ovanför, så jag gissar att jag var ganska inne i mitt jobb helt enkelt, haha!

Båda dagarna efter mässan har vi varit hängt med fotografer. I fredags var vi på Gordon och Niklas event på en restaurang efter mässan, och i lördags hade jag och Michaela en träff med ett gäng vänner och bloggläsare.

Igår skulle jag hängt med till Attitudemässan här i Stockholm, men jag kunde inte slita mig från sängen. Jag ställde in alla mina planer för söndagen och sov istället. Vilket såhär i slutändan var helt rätt, men trist såklart.

TACK till er som kom fram och hälsade på mässan! Ni gav mig lite extra energi i all stress!

Höstigare tema.

Publicerat: i
 
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L
 
Jag kände att mina tidigare bilder i designen inte kändes så aktuella längre, så de fick ersättas av ovanstående bilder. De tidigare bilderna var ju trots allt tagna i våras. Dags för något som passar denna årstiden lite bättre. Två självporträtt från denna veckan helt enkelt.

Fotomässa

Publicerat: i Vardag
 
Foto: Danne Storm
 
Imorgon är det dags för Fotomässa här i Stockholm. Jag kommer stå i Scandinavian Photos monter fredag och lördag. I oktober stod jag också på mässa med Scandinavian Photo, på Underbara Barn mässan.
 
Ses vi på mässan? Kom gärna och säg hej om ni ser mig!
 

beauty shot

Publicerat: i
 
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8
 
Ibland står även jag framför kameran.
 

Think Tank

Publicerat: i
 
Senaste tillskottet i min fotoutrustning, en Think Tank-väska. Egentligen vill jag har en äldre, snygg läderväska, men jag har inte hittat den perfekta än. Och det börjar bli jobbigt att bara slänga kameran och något objektiv inlindat i en mössa rakt ner i vanliga väskan. Jag behöver något som faktiskt skyddar min utrustning, speciellt när man åker hem en helg till Halmstad. Jag har såklart kameraväskor sedan tidigare, men ingen mindre smidig.

Annars ser min önskelista på fotoutrustning ut såhär just nu:
Canon EF 85mm f/1.2L
Canon 5D mark III
Nec/Eizo-skärm

Vad önskar ni att ni hade i er fotoutrustning?

Like a fariytale

Publicerat: i Porträtt
 
Canon 5Dmk2 + 50mm f/1.4
 
Jag plåtade som ni kanske redan vet, Tam Thi för några helger sedan på Djurgården. More to come!
 

Sömnlös.

Publicerat: i
 
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L (studioblixt + reflexskärm)
 
Med en dator som inte riktigt vill som jag och mest bara står och tänker så fort man ska göra minsta lilla så blir det lite svårt att hänga med och uppdatera er här. Jag ska inte bara skylla på min kära dator som verkar vilja ge upp, även jag har velat ge upp den här veckan. Sömnbrist är inte inspirerande ska jag säga er. Idag är första dagen den här veckan som jag vaknar upp och är någonlunda utvilad.
 
Nog snackat om mig. Jag tycker att ni ska gå in och gilla Fototräff på Facebook om ni inte redan gör det. Jag och Michaela har ett par grejer på gång, så håll er uppdaterade där!

Video från Göteborg

Publicerat: i Videoklipp
 
Video: Michaela med Nikon D800
 
Godmorgon! Jag är på väg mot jobbet för att jobba veckans sista pass. Imorgon har vi kickoff, ska bli spännande att se vad chefen hittat på.

Jag snodde det här videoklippet från Michaela, som hon spelade in när jag var i Göteborg förra helgen. Jag borde verkligen börja filma mer med min systemkamera.

24 timmar i Göteborg

Publicerat: i Vardag
 
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L

Under min vistelse i de södra delarna av landet i helgen så spenderade jag även ett dygn i Göteborg. Två av mina närmsta vänner bor nämligen där så ett besök var på sin plats. Jag hängde såklart med Michaela. Vi hängde på Franks Coffee inne i Göteborg, på fiket där vi träffades första gången. Hur romantiskt va? Närå, sjukt att vi inte ens känt varandra i två år än. Det känns som om vi kan varandra utan och innan...

Efter att jag hängt med Michaela åkte jag hem till en barndomskompis och blev serverad en fin middag och sedan somnade vi båda två framför en film. Klassiker, jag somnar så fort man sätter på en film...
 

An autumn lovestory

Publicerat: i Porträtt
 
5Dmk2 + 24-70mm f/2.8L
Stylist: Yasmine Mubarak MUA: Isabelle Bellange Modell: Niki S, Christoffer H G
 
För några veckor sedan gjorde jag denna plåtningen till en webbtidning. Det var sjukt kallt och många av våra locations funkade inte så det blev väldigt mycket springande och letande efter något som skulle funka. Men med lite tålamod så löste sig allting!
Kläderna lånade från olika presskontor, jag har tyvärr inte möjlighet att skriva ut varje plagg här, men det finns mer info om vart plaggen är ifrån i webbtidningen.

Bilderna är publicerade i AMRA Magazine. Tyvärr är jag väldigt besviken på layout och val av typsnitt, men det är ingenting jag kunnat styra över. Bortser man från layout verkar det vara en trevlig tidning så tar er en titt.

På middag

Publicerat: i Vardag
 
Igår när jag kommit hem från ett dygn i Göteborg bjöd jag över mig själv på middag hos min bror. Han har flyttat till en sekelskiftslägenhet sedan sist jag var hemma. Fantastiskt fin. Jag vill också ha flera meter i tak, stora dörrar och fönster och yta att röra mig på.
 
Jag ska se till att få låna den nästa gång jag är hemma till en plåtning. Det hade kunnat bli hur grymt som helst.

Don't shoot me.

Publicerat: i Vardag
 
Jag har haft en perfekt första dag hos familjen i Halmstad. Jag har både somnat jämte och blivit väckt av rackarn på bilden. Helst ska man bli klappad på magen och ligga i ansiktet på folk. Gosigt värre!

Egentligen hade jag hoppats på att publicera lite bilder från en plåtning för en webbtidning idag. Tidningen har tyvärr blivit försenad, så jag får helt enkelt hålla på dem bilderna lite till.

Imorgon åker jag till Göteborg och hänger med lite vänner där. Hoppas Göteborg får för sig att bjuda på lite bättre väder än vad Halmstad gjort hittills.
 
RSS 2.0