Fototräffen i bilder

Publicerat: i Fototräff
 
 
 
 
 
 
Foto: Daniel Carlbom
 
Ett gäng regniga bilder från vår Fototräff i lördags! Trots regnet höll alla som kom uppe humöret och det resulterade i en riktigt trevlig dag. Massa tävlingar som tipspromenad, kasta kameran och "de tre första som tar en bild på..." fungerade även i regnet.

Det är svårt att berätta hur mycket arbete som ligger bakom ett event som detta. Jag och Michaela har varit huvudansvariga för årets träff och det har blivit hundratals mail fram och tillbaks med många sponsorer, samarbetspartners och övriga inblandade. Jag är galet stolt över vilka sponsorer vi lyckades få, vilka priser vi lyckades samla ihop för att kunna lotta ut till er, vilken grym goodiebag vi kunde dela ut och självklart vilka grymma make up artister och modeller som stod framför kameran! Att anordna ett sånt här event är bland det roligaste jag gjort, men också bland det absolut stressigaste. Ändå började vi med all planering redan i maj. Nästa års träff är redan i startgroparna. Vi hoppas kunna göra något ännu bättre nästa år!

Jag vill ytterligare en gång skänka ett STORT TACK till alla våra grymma sponsorer. Särskilt tack till Daniel Carlbom som var fotograf för eventet, Peter Stahre som plåtade portfoliobilder till modellerna och Antony Sastre på Modellbilder som var ett fantastiskt bollplank till oss i all planering med eventet. Samtidigt vill jag självklart tacka alla ni fina fotografer som dök upp på vårt event! Så roligt att träffa er alla!


Kommentarer

RSS 2.0