Pagina: Fotografernas bästa bilder

Publicerat: i Fototräff
 
Sedan vi fick in "Fotografernas bästa bilder" på jobbet har jag gått och kikat i den då och då. Det är en riktigt fin bok från Pagina där man tagit ett gäng fotografers bästa bilder från en hemsida och låtit dem berätta om historian bakom bilden. Du kan hitta bilder på allt från arkitektur, gatufoto, landskap, porträtt, stilleben... listan kan göras lång! Och det bästa? Den kan läsas från vilket håll som helst, ligga framme som inspiration eller bara sträckläsas.

Pagina var en av våra sponsorer till Fototräffen, men de tyckte det var tråkigt att bara få vara med på träffen och ville kunna erbjuda alla våra fina läsare någonting. Därför satte de ihop ett riktigt grymt paketpris till er.

Ni kan få köpa "Fotografernas bästa bilder" till ett riktigt reducerat pris och dessutom få med ett sex månaders-medlemskap på pixu.com på köpet. Pixu är en högupplöst bildhemsida där du kan skapa dig en riktigt snygg portfolio där du får ladda upp hur många bilder som helst! Eftersom man kan ladda upp högupplösta bilder kan Pixu användas som back-up av bilder.
 
Vill du läsa mer om erbjudandet? Gå in på pagina.se/fototraff

Kommentarer

RSS 2.0