Första inblicken hos mig i Göteborg

Publicerat: i Vardag
 
iPhone 5 + appen afterlight
 
Nu sitter jag här, med tända ljus, i min nya lya i Göteborg. Och det känns helt underbart. Jag är stensäker på att jag kommer stortrivas här.
 
Pappa väckte mig tidigt i morse och sa åt mig att sno en bil och dra till Göteborg omedelbart innan stormen Sven skulle slå till. Jag har nog aldrig flygit upp så snabbt ur en säng och packat in en massa grejer i en bil. Risken var att jag skulle bli fast i Halmstad hela helgen annars och till vilken nytta? Jag hade inte ens kläder med mig för mer än två dagar...
 
Så efter en lite blåsig resa på motorvägen så kom jag hit och började med att packa upp alla kartonger. Köket tog evigheter, men nu är det gjort! Allting är uppackat och sedan får vi väl se hur många gånger jag möblerar om innan jag känner mig nöjd. Jag har fortfarande ingen soffa, tv-bänk eller soffbord - men det är ett senare problem. Jag lär ha tröttnat på att sitta vid köksbordet redan imorgon eftermiddag, men jag vet verkligen inte vad jag vill ha för soffa.
 
Jag lovar att ge er fler och mer ordentliga bilder när jag har landat och kommit i ordning på riktigt här. Det är dags att börja greja med middag här nu för min del. Världens bästa Michaela ska nämligen komma över på middag. Tänk att vi kan göra sånt nu. Ta en middag ihop en helt vanlig torsdag. Hur bra!?

Kommentarer

RSS 2.0