Fototräffen 2013

Publicerat: i Fototräff
 
Wow. Det är först idag jag lyckats smälta den här helgen.Det är utan tvekan helt fantastiskt att få vara med och anordna något sånt här varje år. I slutändan är det värt varenda sekund man slitit sig i håret och nästan ångrat att man gått med på att göra det här. Det här var mitt tredje år.
 
Detta årets träff var annorlunda på så många sätt - bara det att modellfotograferingen och själva träffen var uppdelat på två dagar gjorde sitt. Nu hann man slappa av och lägga full fokus det som hände.

Träffen i söndags var lite speciell. Den inleddes med en tipspromenad där varje fråga var ett uppdrag för mig, Elin och Michaela (vilket deltagarna såklart inte var medvetna om). Jag gissar att frågor som "Vem är på smällen?" och "Vem juckar bäst?" rörde om i några huvuden. Jag kan säga såhär, att äta barnmat var det vidrigaste jag nånsin gjort (höll på att komma upp igen). Att rulla ut en toarulle snabbt är tydligen helt min grej. Att äta en citron utan att röra en min klarar jag. Att jucka med en korv med en deltagare framför mig som ska fånga den utan att använda händerna är inte något jag trodde att jag skulle se mig själv göra - film finns här.
Vi hade även lite mer normala aktiviteter som en porträttworkshop och en speedlite-workshop med världens härligaste Antony Sastre.
 
Slutligen måste jag tacka alla er som dök upp - det är så härligt att få träffa er allesammans! Och stort tack till våra sponsorer. Och såklart ett jättetack till Antony som ställde upp och höll i en workshop. Sist måste jag tacka Amanda för att du gav mig gåshud på tunnelbanan idag.
 

Kommentarer

RSS 2.0