Black and white - Botaniska

Publicerat: i Porträtt
 
Tiden springer förbi (känns som en klassisk början på alla mina blogginlägg numera). Jag gissar på att det är så det är när man har fullt upp i plugget och dessutom är sådär hopplöst nykär. Senaste veckan har huvudvärken kommit smygandes varje eftermiddag. Ekonomikursen som vi läser just nu kräver mycket tankeverksamhet och det ska minst sagt bli skönt att få säga hejdå till huvudvärken och den kursen om en vecka.
 
Det har varit en perfekt fredag: nya tavlan har kommit upp på väggen, ätit kvällsmat i sängen, sett på en typisk tjejfilm (The fault in our stars) och pysslat med bilder från när jag plåtade Gustav i Botaniska.

Back to school

Publicerat: i Vardag
 
Jag är tillbaks i skolbänken och kan meddela till alla som har saknat den eller peppar inför skolstart - gör inte det. Jag har redan tröttnat... Vilket förvisso kan höra ihop med att vi börjar med en en veckas kurs i praktisk marknadsföring där vi på 2,5 dagar ska skriva ett arbete på 30 sidor. Så när jag landat hemma varje kväll denna veckan har mitt huvud varit ganska slut. Lyckligtvis har jag en fantastisk kille som fixar middag och pillar mig i håret.
 
Nåväl, egentligen är det väl härligt att vara igång igen och komma tillbaks till vanliga vardagsrutiner. Och jag har bara en termin kvar.

Botaniska trädgården

Publicerat: i Porträtt
 
Varje gång jag pratar med föräldrarna blir jag utskälld varför jag inte fotograferar längre. Och varför jag inte bloggar längre. Så nu passar jag på att slå två flugor i en smäll!

För första gången sedan jag flyttade rotade jag fram min kära vapendragare till kamera och tvingade pojkvännen att ställa upp som modell i Botaniska trädgården här i Göteborg.
RSS 2.0