Onsdagsmiddag på en torsdag

Publicerat: i Vardag
 
Fuji X-E1 + 18-55/2.8-4
 
Det är en sjuk tanke att jag och min närmsta barndomsvän, som jag har känt  sedan urminnes tider, återigen bara har 20 minuter mellan varandras hem. Istället för de fyra timmar som vi hade när jag bodde i Stockholm och hon i Göteborg. Igår var jag hemma hos henne och åt en fantastisk middag - marinerad kyckling och mango chutney & chili-sås.
 
Vi har börjat med onsdagsmiddagar. Detta började vi diskutera att vi skulle ha redan när jag var här på besök i somras. Det går kort och gott ut på att vi ska bjuda varandra på middag på onsdagar. Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, Marica är (även om hon själv inte vill erkänna det!) fantastisk i köket. Och min matlagningskunskap/känsla vet vi ju att det är och simmar på havets botten någonstans. Så varannan onsdag när det är middag hos mig kommer jag ha numret till närmsta pizzeria gömt i bakfickan. Som ni förstår måste jag nu se till att öka på mina matlagningskunskaper om jag inte vill skämmas ihjäl. Så kan inte ni ge mig era allra bästa recept så att jag kan få briljera åtminstone en gång?
 
Med tanke på att elektrikern precis lämnade min lägenhet efter att ha kopplat om spisen så att jag ska kunna ha på alla plattor samtidigt så känner jag mig mer än redo för onsdagsmiddagarna framöver... Eller ja, så fort ni delat med er av era recept då såklart! :)

Kommentarer

RSS 2.0