Hönö

Publicerat: i Vardag
 
Jisses, vad den här killen har fått agera modell på mina semesterbilder i sommar. Här var vi i alla fall på Hönö en sväng efter att ha solat en dag på Hälsö i Göteborgs skärgård. Hur mysigt som helst att göra när man har en dag ledigt, känns som man kommer iväg och förlänger sin semester lite. Och jag har ju aldrig hängt i Göteborgs skärgård tidigare så hur bra dagsutflyktsmål som helst för mig.
 
 

Västervik

Publicerat: i Vardag
 
Jag måste ha blivit sämst på att fotografera på sistone. Inte ens genom iPhonen blir det många fotografier längre. Men, för några helger sedan så hängde jag i Västervik och då knäppte jag faktiskt två bilder. Och två är bättre än noll. Västervik bjöd på en fin skärgård (som jag dessvärre helt glömde bort att fotografera) och en mycket underlig dialekt. Nåväl, det är härligt att kika på semesterbilder och idag räknade jag ut att det bara återstår två måndagar innan jag återgår till mitt marknadsföringsplugg. Och endast fyra lediga dagar innan det är dags att öppna böckerna igen och låta hjärnan gå på högvarv sista terminen.

Göteborgs skärgård

Publicerat: i Vardag
 
Här är dagens skörd av iPhonebilder. Jag gjorde nämligen en deal med Michaela om att blogga idag, så lika bra att få det överstökat innan dagens sol och badande tar över. Jag hänger just nu på en klippa i Göteborgs skärgård (Hälsö mer exakt) och har precis tagit ett svalkande dopp efter att ha bestigit berg i en timma för att slutligen hamna på ungefär samma ställe som vi parkerade bilen. Jag har spenderat mina två senaste dagar såhär. I solen. Det känns lagom tajmat att vara ledig två dagar när den svenska sommaren bjuder på lyxväder med sisådär 28 grader och strålande sol. Imorgon är det däremot dags att återgå till mitt jobb i kassan på Maxi. Jag trivs för övrigt utomordentligt bra där. Det känns skönt att komma ifrån säljbranschen för första gången på två år. Man är liksom sysselsatt hela tiden, men slipper tänka lika mycket kan man säga. 
 
Nåväl, dags att lägga ifrån sig tekniken och njuta av solen igen. Hoppas att ni gör detsamma.

Österlen

Publicerat: i Vardag
 
Precis innan min semester tog slut så hängde jag ett dygn på Österlen, precis som förra året. Lite favorit i repris helt enkelt. Denna gången blev det en natt på Ystad saltsjöbad och spa. Tänk att få vakna upp till havsutsikt varje morgon... det hade nästan varit drömmen.
 
Jag började jobba i veckan, men redan nästa vecka går jag på en veckas semester igen. Ganska lugn sommar för min del med andra ord.
RSS 2.0