Hovs hallar

Publicerat: i Vardag
 
Såhär spenderas mina dagar. Lata dagar... men på måndag blir det annat, då är det dags att börja jobba. Innan dess ska jag spendera min tid i Österlen och några dagar till i Halmstad.

Midsommar

Publicerat: i Vardag
 
GLAD MIDSOMMAR!

Jag började min morgon med att åka runt i pyjamas (ja, bor man på landet så är det okej, man möter ändå inget folk på vägarna här) och leta blommor till min midsommarkrans och binda den. Jag spenderar dagen med familjen och såklart - pappas jordgubbstårta. Ikväll ska jag möta upp världens bästa vänner och grilla. Det där med nypotatis och sill är inte min grej.

Världens bästa ö

Publicerat: i Vardag
 
Hej och hå!

Det var återigen ett tag sedan jag hängde här, men jag har bara tentapluggat och njutit av att vara ledig sedan sist egentligen.

Jag har två lediga veckor innan jag börjar jobba nu och spenderar dem hos föräldrarna i Halmstad. Enligt tradition var vi och cyklade på Ven igår och för första gången på länge fick min kamera gå varm. Vi har varit där varje sommar sedan minst sex år tillbaks och jag tröttnar aldrig. Fantastiskt fin ö, har man inte varit där så kan jag verkligen rekommendera att åka dit. Tyvärr hade alla höststormar förstört några stigar längs med vattnet nu, vilket gjorde det lite besvärligt att ta sig runt vissa ställen på ön.
 
RSS 2.0