Här bor vi!

Publicerat: i Vardag
Vi snickrade ihop en egen hatthylla.
 
Jag hittar ingen skohylla som jag gillar, just nu samlas ett gäng skor i en korg i koppar.
 
Skoförvaringen i hallen (här ska det upp två stringhyllor ovanför i veckan!). Skor finns lite överallt i vårt hushåll, i plastlådor i garderoben, i förrådet, i förvaringsmöbler på balkongen... Skor kan man helt enkelt aldrig ha för många av!
 
Fullkomligt älskar att ha tvättmaskin och torktumlare i lägenheten - lyx. Vårt badrum bjuder dessutom på ganska mycket förvaring.
 
Sovrummet där Dior har hittat sin givna sovplats ovanpå G's kudde. De ligger så fint och snarkar tillsammans på nätterna.
 
Hur ofta jag somnar när vi tittar på tv? För ofta för att ens kunna hålla räkningen...
 
Detaljer i sovrummet.
 
Inbyggd garderob - världens bästa grej!
 
Och här spenderar jag fruktansvärt mycket tid en vardag efter jobbet.
 
Ovanför soffan har vi redan hunnit ha en massa olika saker, men vi har insett att tavlor gör sig bäst. Tror jag...
 
Dior älskar att vila huvudet mot tidningshögen och glo ut genom fönstret.
 
Älskar vår tv-bänk!
 
Detaljer i vardagsrummet.
 
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Och här skymtas även vår stora härliga inglasade balkong.
 
Detaljer i köket.
 
Detaljer på matbordet (som för övrigt fyndades för ynka 20 kronor!!).
 
Detaljer i köket.
 
Det enda jag behövt kompromissa med hemma är den där veckotavlan, som skulle användas för att skriva upp veckans mat... vilket inte sker alltför ofta längre.
 
Hej, hej - hemskt mycket hej!
Jag har nästan glömt av både hur man fotar, hur det smattrar när fingrarna febrilt rör sig över tangentbordet och hur man publicerar blogginlägg. Så längesen var det jag hängde här. Idag lyckades jag äntligen fotografera lite här hemma, för jag har kommit till insikten att jag aldrig kommer känna mig färdig. Det är ta mig tusan alltid något man vill ändra hemma.
 
Så här bor vi sedan den 23 december 2014 då vi äntligen fick nycklarna! Innan dess har jag i Göteborg bott här och även på mina fantastiska 13 kvm här (jag och G bodde dessutom där tillsammans i 2,5 månader utan att gå varandra på nerverna). Hur skönt som helst att för engångsskull bo lite större och med en härlig balkong (som jag får visa upp vid ett annat tillfälle).

Kommentarer

RSS 2.0