SUNDAY

Publicerat: i Vardag
 
Det finns alldeles för många fina saker för att vi ska kunna bestämma oss för vad vi vill ha ovanför soffan. Ett gäng snygga tavlor? En string-hylla? Jag börjar bli trött på att det är tomt där, men jag kan ändå inte bestämma mig vad jag egentligen vill ha där. Just nu vill vi ändå göra om en del i vardagsrummet. Den mörka House Doctor-mattan mot den ljusa och en ny lampa. Och de där kuddarna... jag har köpt kuddar i tre omgångar men blir aldrig riktigt nöjd. Jag vill ha några med fint mönster, men hittar inga som riktigt matchar.
 
Fortfarande ingen jackpot i jobbletandet. Fast just nu går det ingen nöd, jag har ett kortare vikariat på min tidigare praktikplats och där trivs jag verkligen. Jag har också varit en del på företaget jag skrev mitt ex-arbete för, samt gamla hederliga Maxi där även denna söndagskvällen ska spenderas.

LATEST

Publicerat: i Vardag
 
Vi har haft besök av Michaela som knäppt massa fina bilder på mig och Dior.
 
 
Såhär ser en standardfrukost ut numera. Framför nyhetsmorgon oftast. Och nya ljuslyktor från Skultuna.
 
 
Spelat in en video som jag kan använda i mitt jobbsökande.
 
 
Och så har vi även haft besök av Marica över en lunch + fika.

Selfies

Publicerat: i Vardag
 
Jag fick feeling och valde att kapa håret. Och eftersom jag är mitt upp i jobbsökande kändes det dumt att ha långt hår på min CV-bild så det var bara till att knäppa nya idag. Tillslut tyckte Dior att jag var väldigt tråkig, så det sluta med att hon fick vara med på en bild, inte så fotogenisk på just den här bilden dock - hon ser mest skrämd ut? 
 
Nåväl, jag är som sagt mitt uppe i jobbsökande och mellan detta så jobbar jag i kassan på Maxi. Längtar efter mina två lediga dagar denna veckan för att hinna fixa ostört med jobbsökandet.
RSS 2.0