Vårweekend till London

Publicerat: i Resor
 
I maj var jag och G i London en onsdag-söndag. Ett kärt återseende kan man säga - London är minsann aldrig tråkigt. Det var första gången jag kände vårkänslor detta året. Att kunna gå i linne och ljumna sommarkvällar var riktig lyx jämfört med vädret hemma i bleka Göteborg.
 
Vad hittade vi på? Ingenting speciellt egentligen. Bara njöt av att vara ledig. Jag måste dock tipsa om The Breakfast Club - världens absolut godaste pannkakor. Värt varenda illamåendekänsla efteråt. Portionen var gigantisk och man kunde ju bara inte sluta äta, trots att mage sa stopp. Notting Hill var såklart lika fint som vanligt och shoppingen var bättre än vad jag mindes den. G hade köpt biljetter till London Eye, och det gick över förväntan med min höjdskräck.
 

Sankt Jörgen SPA

Publicerat: i Vardag
 
Man kunde tro att det skulle dröja en månad till innan här uppdaterades igen, men jag tänkte att det är lika bra att hålla igång. Ett inlägg till kan ju inte skada.
 
Igår var jag och G på Sankt Jörgen SPA. Jag fick anledning att inviga min baddräkt. Himla fiffig grej, hur bekvämt som helst. Men en vit baddräkt på en vinterblek kropp var kanske inte någon höjdare. Det är dock härligt att komma bort, hoppa i en varm utomhuskälla och ge sig själv en ansiktsbehandling. 

Hej juni!

Publicerat: i Vardag
 
Ett inlägg i månaden har tydligen blivit min grej. Men min vardag går på rutin. Som en föredetta klasskompis sa på after worken i torsdags: "När man tänker tillbaks på vad man gjort de senaste tre veckorna och inte minns något speciellt, då inser man hur mycket som går på ren rutin i ens vardag". Och så är det! Men lite skoj har jag hittat på sedan sist - en sväng till London. Första gången jag reste utan kamera för jag ville vara "in the moment" och såklart slippa släpa på en klump. 
 
I London hittade jag böckerna som nu står i vår stringhylla. Fantastiskt fina antika böcker utsågade till bokstäver - hur skulle jag kunna låta bli!? Och pistolvasen klickade jag också hem för någon månad sedan och den är också en favoritgrej just nu.
RSS 2.0