Den perfekta helgen

Publicerat: i Vardag
 
Första sovmornarna och lediga dagarna efter tolv arbetsdagar. Jag hade SÅ sett framemot en sovmorgon, men min kropp är tydligen inställd på att vakna tidigt så vi har varit uppe klockan sju (!) både lördag och söndag. Vilket i och för sig har varit hur bra som helst. Man har verkligen kunnat utnyttja helgen och dessa härliga solstrålar.
 
Min helg i korthet: middag på Pinchos, Alex & Sigges show "Meningen med livet" (massa tummar upp på den!), pannkaksfrukost, IKEA-besök, två promenader i solen, sätta ihop balkongmöbler, storstädning och rensning, en kopp kaffe med en fin vän, och såklart invigning av både vinhäng och frukosthäng på balkongen (tacka vet jag inglasad balkong, hur skönt som helst så här års!). Fördelen med att gå och lägga sig pensionärstidigt och gå upp pensionärstidigt: man hinner verkligen utnyttja sina dagar.

GETTING READY FOR SPRING

Publicerat: i Vardag
 
Jisses, vad jag blir löjligt lycklig av solen. Denna veckan har äntligen den efterlängtade solen tittat fram efter att ha gömt sig långt där inne bakom de grå molnen i flera månader. Varenda lunch har jag suttit ute och njutit av solen. Jag är mer än redo för våren! Årstiden som är min favorit. 
 
Jag hittade en rabattkod till Boozt häromveckan. Som ni kanske kan se på tjuvkiken ovan så kanske jag råkade klicka hem en vårig kappa... Så om det är någon som ber för att våren ska komma nu så är det jag! Om man inte längre är student (och har massa grymma studentrabatter) får man helt enkelt söka rabatter på annat håll. CupoNation är ett hett tips! Tänk att få traska omkring med solglasögon, denna kappan och ett par lätta skor... Längtar! Inte nog med att denna kappan trillade in i brevlådan förra veckan så trillade både nya tavlor, ny matta och en ny hylla ner också (hoppsan...). Jag är inte helt nöjd här hemma än, men så snart jag är det så ska jag fota och slänga upp här!
RSS 2.0