APRIL

Publicerat: i Vardag
I april har det varit både boule och bowling med jobbet.
 
Jag har hängt med de här två fina på afternoon tea på Dorsia (rekommenderas!).
 
Årets första häng på uteservering med den godaste drinken jag kan ha smakat (sura drinkar är bäst!). Och middag på Sjömagasinet med killen som inte äter räkor, men musslor går fint. Kan någon förklara den kombinationen för mig? Musslor känns ju värre än räkor.
 
Uteservering igen på Hotell Pigalles takterrass.
 
Om man inte har något förkläde får man ju skapa ett åt honom när han ska steka ost innan gästerna kommer.
 
Och här har vi dem - världens härligaste tjejer. Spel och en kväll på stan väntade.
 
Jag har fått äran att dela kudde med vår fyrbenta inneboende.
 
Mmmm, april liknande en höstmånad också. Evigheter sedan jag och G var på bild tillsammans så det var helt enkelt dags.
 
Och så till aprils bästa happening... I ett år har vi tillägnat många helger på visningar och deltagit i budgivningar hit och dit. Göteborg är verkligen helt galet (hörde att det är värre än Stockholm just nu). Många bostäder vi budat på har gått upp en miljon. Men så var det äntligen vår tur efter en förhandsvisning och ytterligare en jobbig budgivning.
 
Och här kommer en liten tjuvkik, eftersom vi köpte på förhandsvisning har vi inga bilder. I augusti går flyttlasset.
 
ÖVRIGT
- Hagel och snö i slutet på april? På riktigt... nåväl, några uteserveringar i solen har vi ju faktiskt fått njuta av hittills
- Tapeter kan vara det svåraste att hitta något man trivs med!?

MARS

Publicerat: i Vardag
2016 har bestått av massa jobbsökande, men mars inleddes med att det blev klart att jag blir kvar på nuvarande jobb. Wiho! Otroligt kul att få fortsätta som marknadsassistent i modebranschen - det hade jag nog inte riktigt kunnat drömma om för två år sedan när jag pluggade.
 
En lördagsmorgon när det var tomt på bollar fyndade vi under soffan och under tvättmaskinen. Nu kan Dior underhålla sig själv igen (det kanske syns men studsbollar är favoriten).
 
Vi åt en magisk brunch på Posthotellet.
 
Vi försökte oss på Maricas pulled chicken och det blev riktigt bra. Mmmm - blir typ hungrig av att se den här bilden.
 
Försökte skapa vårkänsla hemma.
 
När man håller handen bakom ljuset, blåser... inget händer, blåser en gång till och det händer fortfarande ingenting. Man blåser en gång till och får hela handen full av stearin. Och ja, väggen och byrån också för den delen. (Tio minuter senare välte jag ut en matlåda i frysen så då var det bara städa den också...).
 
Det kom snö igen och det såg faktiskt ganska mysigt ut på trädtopparna, även om jag längtade efter vår.
 
Tredje gången vi byter knoppar på den här byrån. Jag har förvisso velat ha dessa från början, så nu borde det inte bli fler byten på ett tag...
 
Det var på tiden att uppdatera världens gosigaste tofflor från Ugg. Efter ett års användning dagligen, vinter som sommar, var det dags för mina kära trotjänare att bli uppdaterade.
 
Det blev mitten på mars och dags för G att få reda på vad han fått i julklapp. På morgonen fick han reda på att vi skulle ut på roadtrip, men det var faktiskt inte förrän vi parkerade utanför Falkenberg Strandbad som han förstod vart han skulle.
 
Ja, man får helt enkelt erkänna att vi hade det bra. Vädret var dimmigt under vår helg, men ska trots det inte klaga.
 
Vi hade en snabbvisit i Västervik också. För första gången detta året kunde man gå i skinnjacka med endast en tunn tröja under = kändes som första vårdagen.
 
Och jag fick mysa med denna gullungen vars föräldrar tyvärr lämnat Göteborg för att återvända till Västervik.
 
På söndagen efter vår snabbvisit i Västervik åkte vi till Växjö tillsammans med G's mamma för att träffa G's bror och flickvän. Vi brunchade på PM & Vänner.
 
ÖVRIGT
 
- Nu är våren på ingång! Tjoho!
- Den absolut tråkigaste vägen måste vara mellan Göteborg och Västervik, ca fyra timmar i bil... 
- I mars gjorde jag ett fotojobb för första gången på evigheter. Riktigt kul, och kanske borde göra några fotojobb då och då?
 
RSS 2.0