NOVEMBER

Publicerat: i
 
Var i både Oslo och Köpenhamn på storecheck. I Danmark spanade jag in vårt kommande nya showroom också. Det är något över en tom lokal. Full med potential!
 
 
Vi hade finbesök av mina föräldrar. Vi var på Boulebar och mitt lag förlorade båda gångerna...
 
 
Är det svårt att förstå att min mobil mest består av massa bilder på den här?
 
 
Vårt kök är inte prioriterat i renoveringen, tills dess kör vi caféverksamhet...
 
 
Ha! Jag trodde aldrig det skulle hända men tillslut bjuder även mitt hem på liiite julstämning! Inte nog med att vi har julgran så har vi adventsljusstake i fönstret. Rekord!
 
 
Vi var ute och firade min 25 årsdag. Vi bokade också en resa till Thailand. VI LÄNGTAR!!
 

OKTOBER

Publicerat: i
 
När kylan väl kommer åker Ugg fram. Skönare och mer värmande skor får man leta efter. 
 
 
Med hösten kommer det obligatoriska soffmyset. Soffmys med Dior är det bästa!
 
 
Och ja - tapetjakten fortsatte!

SEPTEMBER

Publicerat: i
 
Renoveringen fortsatte. Slipning av väggar kan vara det absolut tråkigaste jag någonsin utsatt mig själv för.
 
 
Välkommen till oss! Tänk att vi levde såhär ett par veckor...
 
 
Här har ni hallen. Fantastiskt fin va?
Tapetletandet till gästrummet fortsatte.
 
 
Med G och svärfar tapetserade hall och vardagsrum spenderade jag en weekend i London med världens bästa tjejer. Mat tour, shopping och sjukt mycket skratt. En typisk tjejresa. En sån där man borde göra lite oftare!

AUGUSTI

Publicerat: i
 
Semester fortsatte med en cykeldag på Ven. Vädret bjöd på både sol och ösregn, men vi hade det bra ändå. Ven är den finaste ön vi har i Sverige enligt mig, så vädret spelar mindre roll.
 
 
De sista dagarna på semestern tillbringade vi med att packa ner vårt liv i flyttlådor och tacka vår lägenhet för 1 år och 8 månader tillsammans. För mig väntade två veckor på mer eller mindre resande fot så vi behövde börja med flyttpackningen i tid.
 
 
Mmmm... tänk om det vore "OK" att dricka strawberry daquiri även på vintern. SJUKT gott.
 
 
Som sagt - två veckor på resande fot. För direkt efter semestern väntade två veckor med mässor. Först Köpenhamn på bilden ovan, och sedan också Stockholm. 
 
 
Vi hade pre-party till Way Out West med Cat Footwear.
 
 
Så var det den 19 augusti. Dagen vi länge längtat efter. Det var dags att lämna lägenheten bakom oss och flytta in i vårt radhus. Det var flyttlådor överallt, men äntligen var vi på plats och kunde börja på ett nytt kapitel.
 
 
Två dagar efter inflytt var mina föräldrar uppe och vi började röja i trädgården. Det var kaos. Trädgården är vårt projekt till våren, men det var skönt att köra ett första röj.
 
 
Inflyttningspresent till G. En flaska vin med egen etikett (så himla bra presentgrej och enkelt att göra själv!). Skål till vårt nya hem helt enkelt!
 
 
2016 är också året då min årskull fyller 25. 25-årsfest väntade i Halmstad med 90-talstema så vad passa bättre än att ge ett "presentkort" på ett gammalt VHS-band?
 
 
Som sagt: 90-talsfest. Har nog aldrig känt mig... konstigare?
 
 
Vårt första projekt i radhuset började bli klart efter många om och men. Vår klädkammare blev projekt nummer ett. Vi såg ingen anledning att börja packa upp och hänga in kläder i en klädkammare vi ändå ville göra om så vi tyckte det var smart att det blev vårt första renoveringsobjekt. Jag ska lägga upp före och efterbilder på allt så småningom.

JULI

Publicerat: i
 
Juli inleddes på Waffles (ännu ett Göteborgstips!).
 
 
Lata sovmornar på helgen.
 
 
Semester! Den börjades på bästa sätt med en seglingshelg. Att sitta här det första man gör när man vaknat är inte fy skam. Bättre start och mer avkopplande start på en semester går inte att få. Varje semester borde börja såhär. Totalt isolerad från omvärlden och att göra ingenting.
 
 
Sedan drog vi till Barcelona en vecka. Barcelona hade allt. Shopping, strand och bra käk. Vad mer kan man behöva under en semester?
 
 
Vi kom till Barcelona sent på kvällen, första morgonen efter hade vi bokat segway tour med frukost. Det var vi och ett gäng från USA som reste runt i Europa. Vi hade en riktigt trevlig frukost tillsammans efter segwayen.
 
 
En kväll åt vi middag till en grym utsikt. Något svettigt att ta sig upp dit, men SÅ värt det.
 
 
Och alltid så himla uppskattat att komma hem till katten igen. Hon skulle definitivt sova i mitten.

JUNI

Publicerat: i
 
I juni var jag ute och seglade för första gången i mitt liv. M-A-G-I-S-K-T! Tänk vilken grej jag missat i livet. SÅ tacksam att jag nu har turen att få njuta av detta och har med detta haft flera mysiga kvällar och mornar med G's pappa och särbo. 
 
 
Vi fick spana in vår 37:a för första gången sedan förhandsvisningen då det var smockat med folk. Skönt att kika igenom vad man köpt i lugn och ro. Planerandet för vad vi ville göra med detta ställe var i full gång...
 
 
Njöt av flera fina solnedgångar. Denna gången med den utsikt jag fått leva med i 18 år hemma hos mina föräldrar i Halmstad. Lantliv när det är som bäst.
 
 
Med skräckblandad förtjusning tvättade och städade jag bilen. Skönt att kunna få den ordentligt ren (hur ofta ställer man sig och dammsuger bilen när man bor i lägenhet liksom...), men vet också att min sambo är lagom petig med HUR man tvättar bilen och vad som är rätt och fel. Smsade honom bilden och väntade på en reaktion (den blev bra!).
 
 
Stöldgods från mammas trädgård. Men vad är finare än en trädgårdsbukett?! 
 
 
Jag vet inte hur jag skulle kunna bo utan katt igen. Denna mysiga lilla filur är verkligen det bästa att möta när man kommer hem efter en jobbdag.
 
 
Jag minns hur vi satt här och sa "kvällar som denna på balkongen kommer vi sakna i radhuset". Och ja. Jag känner fortfarande så. Höra hur regnet smattrar mot rutan på ett helt annat sätt. Älskar radhus och trädgård men inglasad balkong en regnig sommarkväll med jordgubbar och glass är faktiskt riktigt mysigt!
 
 
Innan vi begav oss på midsommarfirande med världens bästa gäng i Göteborg.
 
 
Kaffet på bilden kan vara det bästa jag någonsin druckit. Under midsommardagen väntade Bruce Springsteen konsert och vi försökte återhämta energi efter midsommarafton på Dinner22 (restaurangtips i Göteborg!).

MAJ

Publicerat: i
Jag vet knappt hur den här bloggen funkar längre, men uppskattade ändå att ha en månadsöversikt. Det är ju ett fantastiskt verktyg för att gå tillbaks i sitt arkiv och se vad man gjort genom åren. Innan 2016 går över till 2017 ska jag se till att ta ikapp mina månadsuppföljningar här. Vi fortsätter där vi var sist - maj.
 
 
I flera månader har jag ljugit och smygit. I början på maj fyllde G år och jag hade lurat honom att jag skulle på jobbresa till Oslo på hans födelsedag. I själva verket skulle vi resa iväg. Jag minns så väl hur han stod där i hallen och letade efter nycklarna för att gå till jobbet den där onsdagen. I nästa ögonblick fick han ett kuvert med infon att han var ledig. Sedan väntade ett gäng kuvert med olika klockslag på (klockslaget = vilken tid respektive kuvert med ny info fick öppnas). Här sitter han med ögonbindel efter att vi lämnat katten hos en vän och är på väg till Landvetter.
 
 
Väl på Landvetter fick han reda på att han var ledig enda tills på fredag och att fem dagars resa väntade. Resväskan hade jag packat långt i förväg och lagt i bilen. Här har G nyss listat ut vårt resmål genom att jämföra hans fejkflygbiljett utan resmål (endast avgångstid) med informationen på avgångarna. Fem dagar i Amsterdam väntade!
 
 
Vi bodde på ett supertrevligt och speciellt ställe. 
 
 
Man borde ha semester oftare.
 
 
Amsterdam bjöd på fantastiska byggnader och fina vyer. Magisk stad!
 
 
Jag hade sett att vädret väntades bli riktigt bra. Men 27 graders värme i början på maj är inget man förväntar sig. Jag hade lyckligtvis packat ner en klänning, men stackars G fick gå i jeans.
 
 
Vi hade event med Lacoste i Köpenhamn på en takterrass. Maj bjöd helt enkelt på ett helt utomstående väder såhär när man blickar tillbaks!
 

Jag fann kärleken i rostigt oranget. 
RSS 2.0