AUGUSTI

Publicerat: i
 
Semester fortsatte med en cykeldag på Ven. Vädret bjöd på både sol och ösregn, men vi hade det bra ändå. Ven är den finaste ön vi har i Sverige enligt mig, så vädret spelar mindre roll.
 
 
De sista dagarna på semestern tillbringade vi med att packa ner vårt liv i flyttlådor och tacka vår lägenhet för 1 år och 8 månader tillsammans. För mig väntade två veckor på mer eller mindre resande fot så vi behövde börja med flyttpackningen i tid.
 
 
Mmmm... tänk om det vore "OK" att dricka strawberry daquiri även på vintern. SJUKT gott.
 
 
Som sagt - två veckor på resande fot. För direkt efter semestern väntade två veckor med mässor. Först Köpenhamn på bilden ovan, och sedan också Stockholm. 
 
 
Vi hade pre-party till Way Out West med Cat Footwear.
 
 
Så var det den 19 augusti. Dagen vi länge längtat efter. Det var dags att lämna lägenheten bakom oss och flytta in i vårt radhus. Det var flyttlådor överallt, men äntligen var vi på plats och kunde börja på ett nytt kapitel.
 
 
Två dagar efter inflytt var mina föräldrar uppe och vi började röja i trädgården. Det var kaos. Trädgården är vårt projekt till våren, men det var skönt att köra ett första röj.
 
 
Inflyttningspresent till G. En flaska vin med egen etikett (så himla bra presentgrej och enkelt att göra själv!). Skål till vårt nya hem helt enkelt!
 
 
2016 är också året då min årskull fyller 25. 25-årsfest väntade i Halmstad med 90-talstema så vad passa bättre än att ge ett "presentkort" på ett gammalt VHS-band?
 
 
Som sagt: 90-talsfest. Har nog aldrig känt mig... konstigare?
 
 
Vårt första projekt i radhuset började bli klart efter många om och men. Vår klädkammare blev projekt nummer ett. Vi såg ingen anledning att börja packa upp och hänga in kläder i en klädkammare vi ändå ville göra om så vi tyckte det var smart att det blev vårt första renoveringsobjekt. Jag ska lägga upp före och efterbilder på allt så småningom.

Kommentarer

RSS 2.0