JUNI

Publicerat: i
 
I juni var jag ute och seglade för första gången i mitt liv. M-A-G-I-S-K-T! Tänk vilken grej jag missat i livet. SÅ tacksam att jag nu har turen att få njuta av detta och har med detta haft flera mysiga kvällar och mornar med G's pappa och särbo. 
 
 
Vi fick spana in vår 37:a för första gången sedan förhandsvisningen då det var smockat med folk. Skönt att kika igenom vad man köpt i lugn och ro. Planerandet för vad vi ville göra med detta ställe var i full gång...
 
 
Njöt av flera fina solnedgångar. Denna gången med den utsikt jag fått leva med i 18 år hemma hos mina föräldrar i Halmstad. Lantliv när det är som bäst.
 
 
Med skräckblandad förtjusning tvättade och städade jag bilen. Skönt att kunna få den ordentligt ren (hur ofta ställer man sig och dammsuger bilen när man bor i lägenhet liksom...), men vet också att min sambo är lagom petig med HUR man tvättar bilen och vad som är rätt och fel. Smsade honom bilden och väntade på en reaktion (den blev bra!).
 
 
Stöldgods från mammas trädgård. Men vad är finare än en trädgårdsbukett?! 
 
 
Jag vet inte hur jag skulle kunna bo utan katt igen. Denna mysiga lilla filur är verkligen det bästa att möta när man kommer hem efter en jobbdag.
 
 
Jag minns hur vi satt här och sa "kvällar som denna på balkongen kommer vi sakna i radhuset". Och ja. Jag känner fortfarande så. Höra hur regnet smattrar mot rutan på ett helt annat sätt. Älskar radhus och trädgård men inglasad balkong en regnig sommarkväll med jordgubbar och glass är faktiskt riktigt mysigt!
 
 
Innan vi begav oss på midsommarfirande med världens bästa gäng i Göteborg.
 
 
Kaffet på bilden kan vara det bästa jag någonsin druckit. Under midsommardagen väntade Bruce Springsteen konsert och vi försökte återhämta energi efter midsommarafton på Dinner22 (restaurangtips i Göteborg!).

Kommentarer

RSS 2.0