MAJ

Publicerat: i
Jag vet knappt hur den här bloggen funkar längre, men uppskattade ändå att ha en månadsöversikt. Det är ju ett fantastiskt verktyg för att gå tillbaks i sitt arkiv och se vad man gjort genom åren. Innan 2016 går över till 2017 ska jag se till att ta ikapp mina månadsuppföljningar här. Vi fortsätter där vi var sist - maj.
 
 
I flera månader har jag ljugit och smygit. I början på maj fyllde G år och jag hade lurat honom att jag skulle på jobbresa till Oslo på hans födelsedag. I själva verket skulle vi resa iväg. Jag minns så väl hur han stod där i hallen och letade efter nycklarna för att gå till jobbet den där onsdagen. I nästa ögonblick fick han ett kuvert med infon att han var ledig. Sedan väntade ett gäng kuvert med olika klockslag på (klockslaget = vilken tid respektive kuvert med ny info fick öppnas). Här sitter han med ögonbindel efter att vi lämnat katten hos en vän och är på väg till Landvetter.
 
 
Väl på Landvetter fick han reda på att han var ledig enda tills på fredag och att fem dagars resa väntade. Resväskan hade jag packat långt i förväg och lagt i bilen. Här har G nyss listat ut vårt resmål genom att jämföra hans fejkflygbiljett utan resmål (endast avgångstid) med informationen på avgångarna. Fem dagar i Amsterdam väntade!
 
 
Vi bodde på ett supertrevligt och speciellt ställe. 
 
 
Man borde ha semester oftare.
 
 
Amsterdam bjöd på fantastiska byggnader och fina vyer. Magisk stad!
 
 
Jag hade sett att vädret väntades bli riktigt bra. Men 27 graders värme i början på maj är inget man förväntar sig. Jag hade lyckligtvis packat ner en klänning, men stackars G fick gå i jeans.
 
 
Vi hade event med Lacoste i Köpenhamn på en takterrass. Maj bjöd helt enkelt på ett helt utomstående väder såhär när man blickar tillbaks!
 

Jag fann kärleken i rostigt oranget. 

Kommentarer

RSS 2.0