JANUARI

Publicerat: i
Jag har sett att många börjat göra schyssta veckouppdateringar. Tyvärr är jag ju inte så aktiv, men jag tänkte att en månadsversion borde jag ju kunna ge mig på. Så då kör vi, här kommer några delar ur mitt januari...
 
Det var ännu en ledig dag i början på januari. Solen sken, så jag & G passade på att ta en långpromenad.
 
Var på en husvisning där man hade detta fantastiska kakel i köket! Åhhh... undra om man tröttnat tillslut?
 
Göteborg bjöd på en rejäl dos med snö och hela staden stod still. Lyckligtvis lyckades jag ta mig till jobbet med skjuts av G.
 
Fyra vändor på IKEA. Och såga av tolv hyllor. Mycket förberedelser för mässor i februari på jobbet!
 
Såg en tavla jag gillade och insåg att den var extremt enkel (och billigare!) att göra själv. So I did. Fortfarande inte helt nöjd med vår tavelvägg här hemma dock.
 
Jag hade föräldrarna på besök en snabbis (jag blev sjuk mitt i helgen). Vi var i alla fall ute och åt på La Gondola.
 
Och denna mysbönan ska vi ju inte prata om!!! SÅ sugen på en till (hon är extremt sällskapssjuk så mycket för hennes skull), men sjukt osugen på dubbelt upp med katthår precis överallt...
 
ÖVRIGT

- Två sjukhelger i januari = mindre skoj

- Insett hur sjukt fint fjädersparris och elefantöra är!

- All digital marknadsföring är sjukt spännande (visste ni att Youtube är ganska billigt att annonsera på i jämförelse med exempelvis banners på olika sidor?)

- Jag spelade boule med mina gamla klasskompisar och insåg att jag hade riktig feeling för det där! (Mamma och pappa: när ni väl utnyttjar ert presentkort så ligger ni illa till!)


Kommentarer

RSS 2.0