DECEMBER

Publicerat: i
 
Vi tog oss ut på en långpromenad och spanade in lägenheten vi glott på (väldigt modernt bygge), men insett inte var något för oss innan vi köpte radhuset.
 
 
Årets julkort skulle tas och Dior var definitivt inte helt nöjd med sin outfit som ren.
 
 
Voilá! Med lite outfits från årets julfest med jobbet blev årets jukort till!
 
 
Hallen skulle bli klar. En egen variant av skoförvaring med spegeldörr skulle byggas.
 
 
Jobbar man med skor och skoförvaring a & o. Vi utnyttjade Ikeas tavellister bakvänt för att hålla skorna på plats. Vi <3 Ikeahacks.
 
 
Tada! 
 
 
G skulle "bara testa hur hårt tapeten satt" i sovrummet och så var projekt-göra-om-sovrum igång. Vi som egentligen tänkt pausa tills 2017. Tapeten som satt i sovrummet var beige/vit med utskuret tjockt mönster i blommor typ. Inte alls vår smak kan man nog säga.
 
 
Renoveringskaos.
 
 
När man river två lager tapet och där under står det mina initialer "OL" överallt. Om jag någonsin tvekat på vårt köp av radhus så var det tvivlet över. Mitt namn stod ju för tusan på boendet! ;)
 
 
Mitt bland renoveringskaoset skulle någon slags julkänsla infinna sig också. Julklappar skulle handlas och slås in. Glögg skulle drickas (envisas varje år men är långt ifrån en glöggmänniska). Och julgodis skulle göras. Så en kväll kombinerade vi julgodis med glöggdrickande.
 
 
Julklappar inslagna och redo att hitta sina nya hem.
 
 
Den 23e december och dagarna därpå spenderades i Västervik. Mycket flängande över jul och fick minsann fira julafton tre dagar i rad.
 
 
Nyår skulle spenderas hos oss och tanken var att vi skulle vara klara med sovrummet tills dess. 30 december 22.30 såg vårt vardagsrum ut såhär. Inte alls redo för att få gäster vid lunchtid dagen därpå. ;)
 
 
Och vi hann! Ledsen för extremt kass bild. Men det är grått. Nu inväntar vi bara sammetsgardinerna som ska vara framför de nuvarande. :)
 
 
Vi avslutade 2016 och inledde 2017 på topp. En av de roligaste kvällarna som avslutades med att vi sov tre tjejer i vår dubbelsäng och killarna fick ligga på soffan. Vi låg såklart och försökte tjuvlyssna på vad grabbarna ute i soffan snackade om... ;)
 

Kommentarer

RSS 2.0